Kodre b.b. 85360 Ulcinj, Montenegro
Tel/Fax: +382 30 425-191; Cell: 068 031-506; E-mail: info@arlindtours.net

Select your language

Kodra bb., Ulcinj 85360, Montenegro
Tel/Fax: +382 30 425-191
Cell:+382 68 031-506
E-mail: llolla@t-com.me

Llolla Apartments

Llolla Apartments ndodhet në një ambient shumë atraktiv në një pozitë nga ku shtrihet një panoramë shumë e bukur, dhe në përmbajtjen e vet ka:
– apartamente
– shtëpiza pushimi
– pishinën
– restorantin
– vendparkimin e vet
Llolla Apartments posedon apartamente të pajisura në mënyrën më bashkëkohore e që kanë dhomën e fjetjes, kuzhinën, banjën, tarracën, vendin e siguruar parnë pishinës dhe vendparkimin. Të gjitha apartamentet kanë linjën telefonike, TV kabllovike, WI-FI dhe arkën personale.